Kurser

Kurser

Rankursus

Kunne du tænke dig at opleve en nat i de smukke danske farvande, hvor vi glider gennem den stille vand for en jævn brise og finder vej vha. fyrenes blink. Eller opleve at ligge for anker i en rolig bugt og bade i det kølige vand. Eller sejle præcisionssejlads for at øve mand over bord manøvre. Eller stryge afsted over vandet med alle sejl sat, og se om vi ikke kan lige kan få endnu mere fart på ved at trimme sejlene lidt. Eller opleve at ligge i din køje efter en lang dag og høre vandet klukke om båden.
Alt det, og meget mere, kan du opleve ved at tilmelde dig til kursus på korpsets kursusskib Ran. Kurset er et praktisk kursus, hvor du vil få en masse sejloplevelser ombord. Du vil få introduktion til selve skibet, og du vil få en ide om, hvad du kan bruge skibet til i din egen gruppe. Det er ikke et skipperkursus, og du behøver ikke at kunne sejle for at deltage.

Fakta

Se dds.dk/uddannelse for nærmere informationer om tid og sted for det næste kursus

Søulk kursus

I år arrangerer rederiet et Søulk kursus for dem der har lyst til at prøve lidt mere med Ran, og som måske kunne tænke sig at blive bedstemand og måske senere skipper. Det er et kursus for alle der har erfaring med at sejle på en eller anden måde. Man behøver altså ikke at have erfaring med både af Ran størrelse.

Fakta

Se dds.dk/uddannelse for nærmere informationer om tid og sted for det næste kursus

 

Skipperkursus

Rederiet arrangerer hvert forår et skipperkursus, hvor skippere fra de grupper der skal ud og sejle i i det pågældende år kan få lejlighed til at sejle med skibet, forberede sig på deres sejlads og få en grundig instruktion i alle Rans detaljer - kort sagt hvor skipperne, Ran og Rederiet stifter nærmere bekendtskab med hinanden. Kurset er obligatorisk for nye skippere på Ran. Har man været skipper på Ran indefor de sidste to år behøver man ikke at tage på kurset igen. Er det derimod længere tid siden man har været skipper på Ran, skal man på kurset igen.

Næste skipperkursus er den 7-8/4-2018.